Betaling per credit card
U kunt bij uw bestelling betalen met VISA Card of MasterCard. Uiteraard worden alle betalingen verwerkt door middel van een beveiligde procedure. Ongeveer 10 dagen na uw bestelling worden de artikelen thuisbezorgd.

Prijzen
De in de webwinkel aangegeven prijs is de prijs die u betaalt. Er zijn geen bijkomende kosten voor verzending, graveren e.d.

Verzendkosten

De prijs is inclusief verzendkosten.

Levertijd

Wij doen er alles aan om te zorgen dat u uw naamplaat zo snel mogelijk ontvangt. Omdat elke plaat op bestelling wordt gemaakt, kan pas met de productie worden begonnen nadat wij uw bestelling ontvangen hebben.
De levertijd bedraagt ongeveer 10 dagen. 

Wijze van aflevering

Wij sturen uw naamplaat rechtstreeks naar uw postadres.

Terugsturen
Zoals voorgeschreven in de Zweedse Consumentenwet zullen wij alle ondeugdelijke artikelen vervangen en vergissingen bij de aflevering corrigeren. Als u ondeugdelijke artikelen ontvangt, bieden wij u daarvoor onze verontschuldigingen aan en verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen. Wij laten u weten hoe u het artikel kunt terugsturen. Omdat onze producten op uw aanwijzingen worden gemaakt, zijn het recht van ruil, het recht van wijziging van de bestelling of het recht op terugbetaling niet van toepassing.

Als u vragen of suggesties over onze producten of onze website hebt, stuur ons dan bij voorkeur een e-mail. Wij proberen altijd om u zo snel mogelijk te antwoorden.

info@mynameplate.com
SitemapLinkpartners